Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta53g80kcal8.5g2.1g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro27g8.2kcal0.6g1.1g0.1g0.9g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g213g362kcal42.5g0g21.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 85g65kcal1.6g13.2g0.2g0.9g
Aromisuola (5g)2.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1134kcal114.8g36.8g58g4.8g
Valittu annoskoko440g567kcal57.4g18.4g29g2.4g
Annoskoko puolitettuna220g284kcal28.7g9.2g14.5g1.2g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284