Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta11g16kcal1.7g0.4g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g43g72kcal8.5g0g4.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Aromisuola (5g)0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g227kcal22.8g7.4g11.6g1g
Valittu annoskoko88g113kcal11.4g3.7g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g57kcal5.7g1.9g2.9g0.3g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284