Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g341g205kcal5.1g44.3g0.3g3.1g
Lanttu 197g57kcal2g9.1g0.6g3.5g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos24g174kcal0.1g0.1g19.3g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vesi643g0kcal0g0g0g0g
Made 270g184kcal42.4g0g1.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)129g206kcal3.5g3.5g19.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton41g66kcal3.3g1.6g5.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g1833kcal115g125.2g92.8g15.6g
Valittu annoskoko1755g917kcal57.5g62.6g46.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna878g458kcal28.8g31.3g23.2g3.9g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293