Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Made 30g21kcal4.7g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4.6g7.3kcal0.4g0.2g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g204kcal12.8g14g10.2g1.6g
Valittu annoskoko195g102kcal6.4g7g5.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna98g51kcal3.2g3.5g2.6g0.4g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293