Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g606g364kcal9.1g78.8g0.6g5.5g
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1g6.3g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos43g309kcal0.2g0.2g34.3g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi1143g0kcal0g0g0g0g
Made 480g327kcal75.3g0g2.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)229g366kcal6.2g6.2g34.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton73g117kcal5.9g2.9g9.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton51g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g3259kcal204.2g222.6g164.8g28.2g
Valittu annoskoko3120g1629kcal102.1g111.3g82.4g14.1g
Annoskoko puolitettuna1560g815kcal51.1g55.7g41.2g7.1g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293