Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g682g409kcal10.2g88.6g0.7g6.1g
Lanttu 394g114kcal3.9g18.1g1.2g7.1g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos48g347kcal0.2g0.2g38.6g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vesi1286g0kcal0g0g0g0g
Made 540g368kcal84.8g0g2.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)257g412kcal6.9g6.9g38.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton82g132kcal6.6g3.3g10.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton58g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g3666kcal229.4g250g185.6g31.6g
Valittu annoskoko3510g1833kcal114.7g125g92.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna1755g917kcal57.4g62.5g46.4g7.9g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293