Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g76g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.4g39kcal0g0g4.3g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Made 60g41kcal9.4g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)29g46kcal0.8g0.8g4.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton9g15kcal0.7g0.4g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.4g1.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g407kcal25.2g27.8g20.6g3.6g
Valittu annoskoko390g204kcal12.6g13.9g10.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna195g102kcal6.3g7g5.2g0.9g
Arvot/100g100g52kcal3.2g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293