Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g757g455kcal11.4g98.5g0.8g6.8g
Lanttu 437g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos54g386kcal0.3g0.3g42.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi1429g0kcal0g0g0g0g
Made 600g409kcal94.2g0g3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)286g457kcal7.7g7.7g42.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton92g146kcal7.3g3.7g11.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton64g14kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g4074kcal255.2g278.2g206.2g35.2g
Valittu annoskoko3900g2037kcal127.6g139.1g103.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna1950g1019kcal63.8g69.6g51.6g8.8g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293