Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1060g636kcal15.9g137.8g1.1g9.5g
Lanttu 612g177kcal6.1g28.2g1.8g11g
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g10.9g0.5g3.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos75g540kcal0.4g0.4g60g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Made 840g573kcal131.8g0g4.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton128g205kcal10.2g5.1g16.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10916g5701kcal357g389.2g288.4g49g
Valittu annoskoko5458g2851kcal178.5g194.6g144.2g24.5g
Annoskoko puolitettuna2729g1425kcal89.3g97.3g72.1g12.3g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293