Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g114g68kcal1.7g14.8g0.1g1g
Lanttu 66g19kcal0.7g3g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8g58kcal0g0g6.4g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi214g0kcal0g0g0g0g
Made 90g61kcal14.1g0g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)43g69kcal1.2g1.2g6.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton14g22kcal1.1g0.5g1.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g611kcal38.2g41.8g30.8g5.2g
Valittu annoskoko585g306kcal19.1g20.9g15.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna293g153kcal9.6g10.5g7.7g1.3g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293