Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1515g909kcal22.7g196.9g1.5g13.6g
Lanttu 875g252kcal8.7g40.2g2.6g15.7g
Sipuli (kuorittu)326g88kcal4.2g15.6g0.7g5.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos107g772kcal0.5g0.5g85.7g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vesi2858g0kcal0g0g0g0g
Made 1200g818kcal188.3g0g6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)572g915kcal15.4g15.4g85.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton183g293kcal14.6g7.3g23.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton129g27kcal0.4g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g8147kcal509.6g556g412g69.8g
Valittu annoskoko7800g4074kcal254.8g278g206g34.9g
Annoskoko puolitettuna3900g2037kcal127.4g139g103g17.5g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293