Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)206g136kcal30.9g0g1.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g229g78kcal0.5g16.3g0.7g4.1g
Kurkku, tuore115g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g115g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Tilli, tuore 57g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Ruokajogurtti Valio229g206kcal10.3g11.4g13.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.2kcal0.1g0.5g0g0g
Hunaja 23g76kcal0.1g18.5g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paahtoleipä, monivilja 240g607kcal18.4g105.1g9.7g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g2370kcal131.2g324.2g52.8g37.2g
Valittu annoskoko1264g1185kcal65.6g162.1g26.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna632g593kcal32.8g81.1g13.2g9.3g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358