Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)232g153kcal34.8g0g1.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g258g88kcal0.5g18.3g0.8g4.6g
Kurkku, tuore129g13kcal0.8g2.2g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Tilli, tuore 64g19kcal2.4g0.6g0.5g1.4g
Ruokajogurtti Valio258g232kcal11.6g12.9g15.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton39g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Hunaja 26g85kcal0.1g20.8g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paahtoleipä, monivilja 271g682kcal20.7g118.3g10.9g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g2666kcal147.8g365.2g59.6g41.8g
Valittu annoskoko1422g1333kcal73.9g182.6g29.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna711g667kcal37g91.3g14.9g10.5g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358