Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)26g17kcal3.9g0g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g29g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Kurkku, tuore14g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli, tuore 7.2g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokajogurtti Valio29g26kcal1.3g1.4g1.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.9g10kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 30g76kcal2.3g13.1g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g296kcal16.6g40.4g6.6g4.4g
Valittu annoskoko158g148kcal8.3g20.2g3.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna79g74kcal4.2g10.1g1.7g1.1g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358