Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)258g170kcal38.6g0g1.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g286g97kcal0.6g20.3g0.9g5.2g
Kurkku, tuore143g14kcal0.9g2.4g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g143g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Tilli, tuore 72g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Ruokajogurtti Valio286g258kcal12.9g14.3g17.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton43g9kcal0.1g0.7g0g0g
Hunaja 29g95kcal0.1g23.1g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.5g0g0.4g
Paahtoleipä, monivilja 301g758kcal23g131.4g12.1g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g2963kcal164.2g405.2g66.2g46.4g
Valittu annoskoko1580g1481kcal82.1g202.6g33.1g23.2g
Annoskoko puolitettuna790g741kcal41.1g101.3g16.6g11.6g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358