Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)52g34kcal7.7g0g0.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g57g20kcal0.1g4.1g0.2g1g
Kurkku, tuore29g2.9kcal0.2g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tilli, tuore 14g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruokajogurtti Valio57g52kcal2.6g2.9g3.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.6g1.8kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 5.7g19kcal0g4.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paahtoleipä, monivilja 60g152kcal4.6g26.3g2.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g593kcal32.6g81.2g13.2g9.4g
Valittu annoskoko316g296kcal16.3g40.6g6.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna158g148kcal8.2g20.3g3.3g2.4g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.9g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358