Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)77g51kcal11.6g0g0.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g86g29kcal0.2g6.1g0.3g1.5g
Kurkku, tuore43g4.3kcal0.3g0.7g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Tilli, tuore 22g6.4kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Ruokajogurtti Valio86g77kcal3.9g4.3g5.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 8.6g28kcal0g6.9g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paahtoleipä, monivilja 90g228kcal6.9g39.4g3.6g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g889kcal49.4g121.6g19.8g13.8g
Valittu annoskoko474g445kcal24.7g60.8g9.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna237g222kcal12.4g30.4g5g3.5g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358