Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)129g85kcal19.3g0g0.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g143g49kcal0.3g10.2g0.4g2.6g
Kurkku, tuore72g7.2kcal0.4g1.2g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Ruokajogurtti Valio143g129kcal6.4g7.2g8.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.5kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 14g47kcal0.1g11.6g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paahtoleipä, monivilja 150g379kcal11.5g65.7g6.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g1481kcal82g202.8g33g23.4g
Valittu annoskoko790g741kcal41g101.4g16.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna395g370kcal20.5g50.7g8.3g5.9g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358