Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki750g420kcal63.8g37.5g1.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2771kcal212g274.8g89.2g6.4g
Valittu annoskoko1200g1385kcal106g137.4g44.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna600g693kcal53g68.7g22.3g1.6g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747