Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki875g490kcal74.4g43.8g1.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1.1g31.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g360kcal10.7g73.5g1.3g3.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 42g171kcal0g42g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g3233kcal247.2g320.8g104.2g7.4g
Valittu annoskoko1400g1616kcal123.6g160.4g52.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna700g808kcal61.8g80.2g26.1g1.9g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747