Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3694kcal282.4g366.4g118.8g8.4g
Valittu annoskoko1600g1847kcal141.2g183.2g59.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna800g924kcal70.6g91.6g29.7g2.1g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747