Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1125g630kcal95.6g56.3g2.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)450g567kcal49.5g1.4g40.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g463kcal13.8g94.5g1.6g4.7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g4156kcal317.8g412.2g133.8g9.4g
Valittu annoskoko1800g2078kcal158.9g206.1g66.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna900g1039kcal79.5g103.1g33.5g2.4g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747