Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1250g700kcal106.3g62.5g2.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)500g630kcal55g1.5g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105g1.8g5.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g4618kcal353.2g457.8g148.6g10.6g
Valittu annoskoko2000g2309kcal176.6g228.9g74.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna1000g1155kcal88.3g114.5g37.2g2.7g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747