Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki375g210kcal31.9g18.8g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1386kcal106g137.6g44.6g3.2g
Valittu annoskoko600g693kcal53g68.8g22.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna300g346kcal26.5g34.4g11.2g0.8g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747