Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1847kcal141.2g183.2g59.4g4.2g
Valittu annoskoko800g924kcal70.6g91.6g29.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna400g462kcal35.3g45.8g14.9g1.1g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747