Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 330g181kcal5.3g43.5g0.6g2.8g
Lohifilee 197g385kcal36.8g0g26.6g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%26g185kcal0g0g20.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g18g0.3g0.9g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 428g145kcal13.1g21g0.4g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g86g171kcal8.6g4g12.8g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2298g2458kcal145.6g173.4g133.2g7.4g
Valittu annoskoko1149g1229kcal72.8g86.7g66.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna575g615kcal36.4g43.4g33.3g1.9g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983