Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 385g212kcal6.2g50.7g0.7g3.3g
Lohifilee 230g449kcal43g0g31g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%30g216kcal0g0g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 500g169kcal15.3g24.5g0.5g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g100g200kcal10g4.7g15g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2683g2870kcal170.2g202.2g155.6g8.8g
Valittu annoskoko1341g1435kcal85.1g101.1g77.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna671g717kcal42.6g50.6g38.9g2.2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983