Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 440g242kcal7g58g0.7g3.7g
Lohifilee 263g513kcal49.1g0g35.5g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%34g247kcal0g0g27.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g118kcal3.5g24g0.4g1.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 571g193kcal17.5g28g0.6g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g114g228kcal11.4g5.4g17.1g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g2.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3064g3278kcal194.2g231.2g177.4g9.8g
Valittu annoskoko1532g1639kcal97.1g115.6g88.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna766g819kcal48.6g57.8g44.4g2.5g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983