Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 550g302kcal8.8g72.4g0.9g4.7g
Lohifilee 328g641kcal61.4g0g44.3g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%43g308kcal0g0g34.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g147kcal4.4g30g0.5g1.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 714g242kcal21.8g35g0.7g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g143g286kcal14.3g6.7g21.4g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g3.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 86g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3830g4097kcal242.8g288.8g221.8g12.4g
Valittu annoskoko1915g2049kcal121.4g144.4g110.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna958g1024kcal60.7g72.2g55.5g3.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983