Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 660g363kcal10.6g86.9g1.1g5.6g
Lohifilee 394g770kcal73.7g0g53.2g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%51g370kcal0g0g41.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g176kcal5.2g36g0.6g1.8g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 857g290kcal26.2g42g0.9g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g171g343kcal17.1g8.1g25.7g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g4.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 103g147kcal12.8g0.3g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4596g4917kcal291.2g346.6g266.2g14.8g
Valittu annoskoko2298g2458kcal145.6g173.3g133.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna1149g1229kcal72.8g86.7g66.6g3.7g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983