Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 880g484kcal14.1g115.9g1.5g7.5g
Lohifilee 525g1026kcal98.2g0g70.9g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%69g493kcal0g0g54.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 69g235kcal7g48g0.8g2.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1142g387kcal35g56g1.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g228g457kcal22.8g10.7g34.3g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g5.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 137g196kcal17.1g0.4g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6128g6555kcal388.4g462g354.8g19.8g
Valittu annoskoko3064g3278kcal194.2g231g177.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna1532g1639kcal97.1g115.5g88.7g5g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983