Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 989g544kcal15.8g130.4g1.7g8.4g
Lohifilee 591g1155kcal110.5g0g79.8g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%77g555kcal0g0g61.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 77g265kcal7.9g54g0.9g2.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1285g435kcal39.3g63g1.3g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g257g514kcal25.7g12.1g38.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g6.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6894g7375kcal437g520g399.4g22.2g
Valittu annoskoko3447g3687kcal218.5g260g199.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna1724g1844kcal109.3g130g99.9g5.6g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983