Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 110g61kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Lohifilee 66g128kcal12.3g0g8.9g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%8.6g62kcal0g0g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.6g29kcal0.9g6g0.1g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 143g48kcal4.4g7g0.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g29g57kcal2.9g1.3g4.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana766g819kcal48.8g57.8g44.6g2.4g
Valittu annoskoko383g410kcal24.4g28.9g22.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna192g205kcal12.2g14.5g11.2g0.6g
Arvot/100g100g107kcal6.4g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983