Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1099g605kcal17.6g144.9g1.9g9.3g
Lohifilee 657g1283kcal122.8g0g88.7g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%86g617kcal0g0g68.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g294kcal8.7g60g1g3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1428g483kcal43.7g70g1.4g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g286g571kcal28.6g13.4g42.8g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g7.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 171g244kcal21.4g0.5g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7660g8194kcal485.6g577.6g443.8g24.6g
Valittu annoskoko3830g4097kcal242.8g288.8g221.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna1915g2049kcal121.4g144.4g111g6.2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983