Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 220g121kcal3.5g29g0.4g1.9g
Lohifilee 131g257kcal24.6g0g17.7g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%17g123kcal0g0g13.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g12g0.2g0.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 286g97kcal8.7g14g0.3g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g57g114kcal5.7g2.7g8.6g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1532g1639kcal97g115.6g88.8g5g
Valittu annoskoko766g820kcal48.5g57.8g44.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna383g410kcal24.3g28.9g22.2g1.3g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983