Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g496g1031kcal140.7g3.5g46.1g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli30g15kcal0g3.3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g51kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g225g45kcal2.7g7.2g0.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g23g198kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2802g3046kcal303.4g117g142g19.2g
Valittu annoskoko1401g1523kcal151.7g58.5g71g9.6g
Annoskoko puolitettuna701g762kcal75.9g29.3g35.5g4.8g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111