Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g578g1203kcal164.2g4g53.8g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli35g18kcal0g3.9g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.2g27.3g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g263g52kcal3.2g8.4g0.9g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g26g231kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3269g3554kcal354.6g136.2g165.4g22.4g
Valittu annoskoko1634g1777kcal177.3g68.1g82.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna817g889kcal88.7g34.1g41.4g5.6g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111