Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g743g1546kcal211.1g5.2g69.1g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli45g23kcal0g5g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4.1g35.1g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g270g76kcal1.6g16.1g0.5g6.8g
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g41g42kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g338g67kcal4.1g10.8g1.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g34g297kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4203g4570kcal455.6g175.2g212.6g28.8g
Valittu annoskoko2101g2285kcal227.8g87.6g106.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna1051g1143kcal113.9g43.8g53.2g7.2g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111