Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g83g172kcal23.5g0.6g7.7g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli5g2.5kcal0g0.6g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g38g7.5kcal0.5g1.2g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g508kcal51g19.6g23.6g3.4g
Valittu annoskoko233g254kcal25.5g9.8g11.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna117g127kcal12.8g4.9g5.9g0.9g
Arvot/100g100g109kcal10.9g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111