Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g991g2061kcal281.5g6.9g92.2g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli60g30kcal0g6.6g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.9g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g451g90kcal5.4g14.4g1.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g45g396kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5604g6093kcal607.6g233.6g283.6g38.4g
Valittu annoskoko2802g3046kcal303.8g116.8g141.8g19.2g
Annoskoko puolitettuna1401g1523kcal151.9g58.4g70.9g9.6g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111