Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g1156g2405kcal328.4g8.1g107.5g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli70g35kcal0g7.7g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g421g252kcal6.3g54.7g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g421g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g526g105kcal6.3g16.8g1.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g53g463kcal0g0g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6538g7108kcal708.6g272.8g330.6g45g
Valittu annoskoko3269g3554kcal354.3g136.4g165.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna1635g1777kcal177.2g68.2g82.7g11.3g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111