Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g1321g2749kcal375.3g9.2g122.9g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli80g40kcal0g8.8g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g481g288kcal7.2g62.5g0.5g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g481g135kcal2.9g28.6g1g12g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g601g120kcal7.2g19.2g2.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g60g529kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7472g8124kcal809.6g311.6g378.2g51g
Valittu annoskoko3736g4062kcal404.8g155.8g189.1g25.5g
Annoskoko puolitettuna1868g2031kcal202.4g77.9g94.6g12.8g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111