Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g1487g3092kcal422.2g10.4g138.3g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli90g45kcal0g9.9g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g541g324kcal8.1g70.3g0.5g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g541g151kcal3.2g32.2g1.1g13.5g
Kesäkurpitsa zucchini 451g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Purjosipuli 270g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g81g84kcal6.4g13.2g0.5g1.6g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g676g135kcal8.1g21.6g2.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g68g595kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8406g9139kcal910.8g350.8g425.4g57.8g
Valittu annoskoko4203g4570kcal455.4g175.4g212.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna2102g2285kcal227.7g87.7g106.4g14.5g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111