Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g1652g3436kcal469.1g11.6g153.6g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli100g50kcal0g11g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g601g360kcal9g78.1g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g601g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Kesäkurpitsa zucchini 501g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.8g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g751g150kcal9g24g2.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g75g661kcal0g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9340g10155kcal1012g389.6g472.4g64g
Valittu annoskoko4670g5078kcal506g194.8g236.2g32g
Annoskoko puolitettuna2335g2539kcal253g97.4g118.1g16g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111