Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g1982g4123kcal562.9g13.9g184.3g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli120g60kcal0g13.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g721g433kcal10.8g93.7g0.7g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g721g202kcal4.3g42.9g1.4g18g
Kesäkurpitsa zucchini 601g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Purjosipuli 360g83kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g108g112kcal8.5g17.6g0.6g2.2g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g901g180kcal10.8g28.8g3.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g90g793kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11208g12186kcal1214.4g467.4g566.8g77g
Valittu annoskoko5604g6093kcal607.2g233.7g283.4g38.5g
Annoskoko puolitettuna2802g3047kcal303.6g116.9g141.7g19.3g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111