Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g2313g4810kcal656.7g16.2g215.1g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli140g70kcal0g15.4g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g841g505kcal12.6g109.3g0.8g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g841g236kcal5g50g1.7g21g
Kesäkurpitsa zucchini 701g127kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Purjosipuli 421g96kcal7.6g10.1g0.8g8.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g126g131kcal10g20.6g0.8g2.5g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g1051g210kcal12.6g33.6g3.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g105g925kcal0g0g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13076g14217kcal1416.8g545.4g661.6g89.6g
Valittu annoskoko6538g7109kcal708.4g272.7g330.8g44.8g
Annoskoko puolitettuna3269g3554kcal354.2g136.4g165.4g22.4g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111