Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g2643g5497kcal750.6g18.5g245.8g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli160g80kcal0g17.6g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g961g577kcal14.4g124.9g1g8.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g961g269kcal5.8g57.2g1.9g24g
Kesäkurpitsa zucchini 801g145kcal4.5g20g3.2g5.6g
Purjosipuli 481g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g144g150kcal11.4g23.5g0.9g2.9g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g1201g240kcal14.4g38.4g4.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g120g1057kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14944g16248kcal1619.6g623.2g756.2g102.4g
Valittu annoskoko7472g8124kcal809.8g311.6g378.1g51.2g
Annoskoko puolitettuna3736g4062kcal404.9g155.8g189.1g25.6g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111