Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g2973g6184kcal844.4g20.8g276.5g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli180g90kcal0g19.8g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1081g649kcal16.2g140.6g1.1g9.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1081g303kcal6.5g64.3g2.2g27g
Kesäkurpitsa zucchini 901g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Purjosipuli 541g124kcal9.8g13g1.1g11.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g162g169kcal12.8g26.4g1g3.2g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g1351g270kcal16.2g43.2g4.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g135g1189kcal0g0g135.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16812g18279kcal1821.8g701.2g850.6g115.2g
Valittu annoskoko8406g9140kcal910.9g350.6g425.3g57.6g
Annoskoko puolitettuna4203g4570kcal455.5g175.3g212.7g28.8g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111