Herkkunappis

300 g porsaan filettä
30 g voita

kastike:
2 dl kuohukermaa
3 tl sinappia
1 rkl soijakastiketta.

Paista ensin kevyesti porsaanfileet ensin voissa.

Laita uuni päälle 200 asteeseen.

Ota uunivuoka valmiiksi.

Laita porsaanfileet vuokaan.

Säästä paistettu voi. Vähennä lämpöä kolmoselle.

Laita mustapekka-juusto paloina kermaan.

Anna juuston sulaa kermaan.

Kun se on sulanut, lisää vielä sinappi ja soijakastike ja sekoita ne sekaan.

Lisää kastike vuokaan, jossa porsaanfileet on ja laita se uuniin.

Anna paistua 30-35 min. uunin tehosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Tottuli

Tottuli sanoi...

Annosta voi pienentää halutessaan. Riittää myös neljälle, jos ei halua syödä karpisti.

perjantai 06.03.2009 klo 15:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g98kcal0.2g0.1g11g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Sinappi 7.5g10kcal0.3g1.1g0.4g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 50g236kcal6g3.6g22g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Porsaanfilee, paistettu 114g184kcal28.9g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1727kcal75.8g17.4g152g0.2g
Valittu annoskoko294g863kcal37.9g8.7g76g0.1g
Annoskoko puolitettuna147g432kcal19g4.4g38g0.1g
Arvot/100g100g294kcal12.9g3g25.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109630