Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 20g44kcal3.7g0g3.3g0g
Kieli naudan 20g40kcal3.3g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g252kcal16.2g16.8g12.8g1.8g
Valittu annoskoko100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g63kcal4.1g4.2g3.2g0.5g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641